fredag 4 december 2009

Torsdag

Hallå!
Idag har gruppen som arbetar med hur vi ska förmedla vårat budskap till deltagarna på COP15 presenterat sina idéér. De föreslog att vi skall förmedla budskapet i tre delar, en deklaration, en broschyr och en kort film. De har jobbat riktigt hårt med de här under hela veckan och suttit uppe sent på kvällarna, det märktes för vi tycker att de har gjort ett riktigt bra jobb.
Alla deltagarna fick möjlighet att tycka till om hur deklarationen skulle formuleras och många förbättringar gjordes. De visade också upp filmen som de hade gjort, den var bra och förmedlar budskapet på ett lätt sätt, men de är inte riktigt klara med den. Förslag till hur broschyren skall se ut togs också emot och det ska en sedan en designer ta hand om.

Förutom detta har vi fortsatt jobba med utvärderingsgruppen, Check-your-mate group, och vi förbereder oss för en hel timmes utvärderingssession inför alla delegater imorn.


Konrad från Tyskland och Hanna i "Plenary Hall"













Natalie (Tyskland), Daniel (Danmark) och jag














Arbetet pågår i Check-your-mate group. Gruppens uppgift är, som namnet antyder, att hålla kolla på vad alla verkar tycka om arrangemanget och sedan förmedla eventuella förslag till förbättring till arrangörerna. I slutet av veckan skall vi också göra en utvärdering av hela CCF utifrån deltaganas perspektiv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar